Okategoriserade

Camping 🏕

Hej pÄ er mina fina, i dag Àr jag helt slut.

IgÄr sÄ va jag och min lillasyster ute pÄ Àventyr, hon fyllde 16 och jag lovade att vi skulle hitta pÄ nÄgot kul. SÄ det vart en camping utflykt i skogen, med tÀlt och sovsÀckar. Det va faktiskt super mysigt Àven om det va kallt och jag fick sova utan huvudkudde. Man kan ju ta med sig en huvudkudde men nÀr jag va yngre sÄ gick jag pÄ scouterna & vi tog aldrig med oss nÄgon. vi tog klÀder och stoppade in dom i sovsÀcks fodralet. Det jag inte tÀnkte pÄ nu va att vi inte tog med oss nÄgra extra klÀder dÄ det bara va för över en natt den hÀr gÄngen. Jag tyckte faktiskt det va jÀtte kul med scouterna nÀr jag va yngre.

Vi va ute pÄ scoutlÀger över en helg och ibland en vecka, vi sov ute i skogen antingen i tÀlt eller vindskydd. Vi lagade egen mat i stormkök och satt vid lÀgerelden, det var verkligen sÄ mysigt.  Jag gick pÄ vÀldigt mÄnga aktiviteter tills ja va 14, men det kan jag berÀtta om för er i ett annat inlÀgg.