Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Camping 🏕

Hej på er mina fina, i dag är jag helt slut.

Igår så va jag och min lillasyster ute på äventyr, hon fyllde 16 och jag lovade att vi skulle hitta på något kul. Så det vart en camping utflykt i skogen, med tält och sovsäckar. Det va faktiskt super mysigt även om det va kallt och jag fick sova utan huvudkudde. Man kan ju ta med sig en huvudkudde men när jag va yngre så gick jag på scouterna & vi tog aldrig med oss någon. vi tog kläder och stoppade in dom i sovsäcks fodralet. Det jag inte tänkte på nu va att vi inte tog med oss några extra kläder då det bara va för över en natt den här gången. Jag tyckte faktiskt det va jätte kul med scouterna när jag va yngre.

Vi va ute på scoutläger över en helg och ibland en vecka, vi sov ute i skogen antingen i tält eller vindskydd. Vi lagade egen mat i stormkök och satt vid lägerelden, det var verkligen så mysigt.  Jag gick på väldigt många aktiviteter tills ja va 14, men det kan jag berätta om för er i ett annat inlägg.

 

Lämna ett svar

Till startsidan