Inlägg

Handla mat på nätet

Annons för Matkassetopplistan.se

Jag har hittat en jätte bra guide för att handla mat online, som heter MatkasseTopplistan.se

Jag är väldigt ny på det här med att handla mat online, men nu när läget ser ut som det gör just nu så anser jag att det är det bästa sättet att handla mat. Så man slipper gå till en affär i onödan, nu när det är crona virus som sprids. Så jag har kollat runt lite och hittade den här hemsidan som hjälper dig att jämföra olika matkassar, så man kan jämföra priserna. Jag såg att dom även delar med sig av olika rabatter för mat kassar, för mig så ska det va gott och prisvärt. Dom har olika kategorier som till exempel “billigaste matkassen” & “bästa vegetariska mat kassen” samt en familje kategori där dom rekommenderar vilka  mat kassar som är bäst för barn familjer.

Jag kan säga att jag hittade min favorit direkt, då jag älskar mat med kvalité som är lite lyxigare. Dom visade mig en matkasse som heter “gourmé kassen” man slipper då ganska mycket av just till lagningen medans man får mer köttråvara än andra kassar. Vilket låter helt prefekt för mig.

Det jag tycker är viktigast är ju att dom har en mat kasse för alla, Även om man är har allergier. Då fins det en kategori som heter “matkasse för allergiker” Där dom rekommenderar till exempel Linas matkasse som är  gluten & laktosfri. Man behöver inte prenumerera på en matkassen om man inte är säker på att man tycker om den, man kan köpa en matkasse eller säga upp den direkt efter första kassen har kommit.

Den billigaste matkassen just nu är från city gross som kostar 299kr med hemleverans. Om ni är sugna på att slippa gå till affären och stå i långa köer så borde ni kolla in https://matkassetopplistan.se hemsida.

Vad jag kan se så ska det finnas matkassar på deras hemsida i Stocholm, Göteborg, Malmö och uppsala. Så om du bor i någon av dom städerna så hade jag rekommenderat dig att kolla in deras hemsida. Ibland har man dagar då man inte hittar någon inspiration till att laga mat eller verkligen inte kommer på ett nytt recept. Jag tycker att själva iden är helt perfekt då man får alla ingredienser till ett recept, då lär man sig något nytt som man kan ta med sig i framtiden. Det är verkligen ovärdeligt.