Inlägg

Dags att piffa till lägenheten med nya tapeter

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Måleri.


Hej på er mina fina, hur mår ni?

Jag mår jätte bra, har en helt ny ide. Jag satt och funderade på en sak som jag tänkte
dela med mig utav till er.

Nu är det så att i lägenhet där jag bor så är det tapeter på alla väggar, men jag är inte riktigt nöjd. Så jag har hittat ett par nya super fina tapeter som jag skulle vilja ersätta dom gamla med. Men det är så mycket jobb att göra själv, sen så känns det fel att lägga så mycket pengar på fina tapeter och inte få upp dom ordentlig. Det är viktigt för mig att det ska va ordentligt gjort om det ska ske en förändring. Så jag har kollat runt lite med folk och på nätet, det jag kom fram till är en firma som heter K3 måleri. Dom utför jobb både i Stocholm och Uppsala, samt att dom ger ett fast pris innan jobbet. Dom har många kvaliteter som är viktigt för mig som kund. Dom gör en översikt och kan även ta bort dom gammal tapeterna, dom fixar en ordentlig grund innan dom hjälper dig att sätta upp dom nya tapeterna.

Är ni oxå tunga på att tapetsera om hemma?
Eller kanske behöver hjälp med målning hemma. Då kan ni gå in på K3måleri

Dom utför jobb för både privat personer Och företag, därför är det som sagt super bra med att dom erbjuder dig ett fast pris innan dom börjar med dina önskemål. Så att alla blir glada och nöjda.

Kan inte sluta tänka på hur snyggt det skulle se ut här hemma med nya tapeter. Lägenheten skulle se ut som ny. Just nu har jag ett intryck av att det är lite för mörkt här hemma, men med nya ljusa tapeter skulle det pigga upp allt en aning.

Kolla vilken cool tapet jag hittade, skulle va snyggt i sovrummet tycker jag.