Okategoriserade

Vågar du förändra ditt liv

Skulle du va redo att starta ett nytt liv? Att lämna allt för en ny start

Jag har länge tänkt på hur det skulle vara att börja om, med något helt nytt. Flytta till ett nytt land och skaffa ett nytt jobb. Lämna ditt  gamla liv bakom dig, allt från vänner, familj till jobb. Skapa en helt ny version av DIG, så jag läste en artikel som hette ” frågor att ställa dig själv innan du lämnar allt”. Jag tycker att det är väldigt intresserat och tänkte dela med mig av det till er. 👇🏽

1. vad är det som pushar dig?
Vad är det du inte är lycklig med? Jobb, landet, människorna runt omkring dig, livs händelser osv

2. Kan du föreställa dig själv med ditt nya liv?
Varför du väljer att starta om just på den platsen, kommer det leva upp till dina förväntningar?

3. Är du villig att ge upp allt ?
Det kanske är din familj eller visa vänner du inte vill förlora, är det värt det?

4. Redo för en ny identitet?
Vad skulle du välja för namn, skulle du kunna byta namn utan att berätta för någon i ditt gamla liv?

Jag kan bara säga att jag har klarat mig själv sen jag var 14år, då jag flyttade hemifrån. Allt jag åstadkommit är tack vare mig själv. Alla risker jag tagit har fått mig dit jag är i dag. Men det fins mycket i min omgivning som håller mig tillbaka som tynger ner mig. Det håller mig borta från allt jag skulle kunna åstadkomma utan dess tyngd. Jag kan ärligt säga till er att jag vart väldigt inspirerad av denna artikel. Den ända frågan jag ställer mig själv och inte finner svar på är hur jag skulle göra med er, med Instagram osv…

Jag har jobbat så hårt för mina sociala medier, jag skulle aldrig kunna lämna er.