Okategoriserade

Hur firar ni påsk?

Alla firar självklart inte påsk jag själv tycker bara att det är kul för att jag älskar färger & pyssel.

Jag har inga speciella påsk traditioner men jag tycker att det är kul att ge bort påskägg och dekorera. Här under kan ni se en bild på videung & persika kvistar. Jag tycker att  dom passa jättebra tillsammans, köpte även fjädrar i olika färger och små påskägg för att pynta med. Jag ska hålla i en liten påsk lunch på fredag, det ska bli jätte kul. Har precis skrivit inköpslistan, måste bara iväg och handla allt. Jag tänkte göra löjrom chips till förrätt & en hemma lagad äppelpaj till efterrätt. Sen blir det bara klassiska saker Som ägg, sill och köttbullar osv. Tänkte även på att det skulle va kul med en ”påsk drink” att bjuda på, så det får bli mimosa, apelsin juice och bubbel. Dom har en sån härlig gul färg, nu när vi även pratar om gult så måste jag berätta en sak för er. Jag har nämligen köpt en gul långärmad crop top, super sööt. Den kommer passa perfekt.

XOXO LIPPSY