Okategoriserade

Mina två kommande månader

Vad är mina planer för detta år?

Just nu så behöver jag en paus för lite nya tankar & inspiration. På onsdag åker jag iväg 4h med tåget + 2h med buss, har inte bokat någon biljett hem än men kommer inte vara borta mer än en vecka.

Ukraina

 Har ganska mycket att göra på kort tid när jag kommer hem. Eftersom jag åker iväg 2v till Ukraina för jobb, andra veckan i april. Blir inte hemma länge när jag kommer hem heller, då jag enligt planering ska åka till Spanien. Kanske stannar där 1-2 veckor, jag blir rätt så mycket borta.

Fransar & naglar

När man är borta ofta, gäller det att få så mycket saker som möjligt gjort när man väl är hemma. Jag måste fixa fransar & naglar och jag vägrar att göra det någon annan stans. Jag har 3 födelsedagar jag måste prioritera, man saknar sina nära, när man är borta. Man önskar att dom kunde följa med och leva samma liv. Men med mitt jobb så kan jag ta med mig det och göra det vart som helst ifrån, jag har inget som hindrar mig. Jag älskar att vara fri, men det kräver mycket jobb för att uppnå. För mig är det värt det, då jag anser att man ska njuta av varenda minut av sitt liv. Även på vägen mot sin dröm, man ska inte slösa bort tid. Tid är något som är extremt viktigt för mig, det är inget man kan få tillbaka, därför är planering så viktigt för mig. Eftersom jag inte vill slösa bort den (som ni kan läsa i mitt senaste inlägg)

XOXO LIPPSY

 Frans förlängning av @amandasrelaxbeauty