Okategoriserade

PLANERING ÄR VIKTIGT

För mig är planering så viktigt, varför ?

Det ger mig en hel vardag, det ger mig hopp. Jag har redan planerat mina två kommande månader, även massa planer som sträcker sig utöver hela året. Så fort jag har en dålig dag kollar jag i min kalender och jag ser helt plötsligt en mening med allt igen. Vad gör jag när det blir luckor i min kalender?

saker blir såklart inställda osv & jag blir stressad. Men då försöker jag lösa situationen på bästa sätt, ibland glömmer jag att ta hand om mig själv & mitt mående. Så när det blir luckor i kalendern brukar jag se till att träffa vänner, göra ansiktsmasker. Saker som man lätt glömmer bort och just nu så jobbar jag emot ett mål, att ta hand om mig själv. Jag vill verkligen förverkliga mina drömmar. Jag vill förverkliga dom innan jag fyllt 30, jag har 8 år kvar. Så det är bara att kämpa på, förverkliga era drömmar!!

Vill ni veta mer om mina planer? in och läs nästa inlägg

XOXO LIPPSY