Okategoriserade

Bara 4 timmar kvar..

Nu är det bara fyra timmar kvar tills jag åker, flyget går klockan 08.00. Jag har inte kunnat sova, trots att jag har varit vaken sen igår morse kl 06. Tror faktiskt inte alls det har med resan att göra, har rest väldigt mycket men aldrig känt så här (eller varit påverkad överhuvudtaget) Det kan nog bara vara så att jag har för mycket i mitt huvud just nu. Det har varit så många saker den senaste tiden, jag har en tendens att jobba med olika saker dygnet runt samt göra alldeles för mycket planer. Mitt problem är att jag inte klarar av att stänga av & vila när det behövs, jag gör allt för att inte låta min hjärna komma åt mig. catering Uppsala 

Jag är nästan klar med packningen, ska bara lägga in det sista efter jag gjort mig i ordning. Har så många planer inför den här resan, det kommer verkligen bli så kul. Ska försöka göra en youtube vlogg till er, så ni oxå kan följa med på min resa. Lovar att ta massvis med bilder (vilket iof är syftet med denna resa) Jag har packat 7 bikinis 7klänningar 7dags outfits så minimum 22 nya bilder hehe!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kommer säkert på något mer jag kan planera. Jag kommer uppdatera er så fort jag har landat i Spanien och checkat in på hotellet.

XOXO LIPPSY