Okategoriserade

Mina framtidsplaner

Jag kan se det här året som ett år för mycket erfarenhet, och vad är det bästa sättet att uppnå det? Jo att uppleva nya saker.

Jag vet att det kanske inte ser så positivt ut just nu med läget att resa, men det kommer definitivt inte stoppa mig. Årets första resa blir en vecka i Gran Canaria, jag behöver verkligen solen & värmen för att få lite ny inspiration till mina sociala medier samt lite positivitet. Som det ser ut just nu blir det nog Spanien igen i mars redan, obestämd tid än så länge. För mig fins det ett annat liv där, då jag känner folk som bor där permanent så ska bli jätte kul med lite omväxling. Om det blir som planerat är årets tredje destination  Ukraina, fins så många platser där jag vill besöka & dom har sån trevlig kultur + är väll att det ligger i Europa och är med i Eu vilket gör det lätt att resa dit.

Sen så skulle jag jätte gärna åka till Grekland, två av mina bästa vänner bor där. Jag vill besöka Athen & Kreta, faktiskt aldrig varit i Athen då jag mötte min vän i lebanon under en skönhets tävling 2017. Kreta va jag i förra året på skönhetstävling då jag mötte min andra vän, vi va rumskompisar under tävlingen.

Sen har jag självklart en lång lista på andra destinationer så som Ryssland, polen, usa, Jamaica & thailand mm som är väldigt osäker. Eftersom dom flesta länder ligger utanför Europa, så vi får bara vänta och se va detta år har att erbjuda oss.

XOXO LIPPSY