Okategoriserade

Förändringar

Igår vart en hemma dag, då jag bestämde mig för att göra lite förändringar. Jag började med att städa iordning mitt sovrum, tvättade sängkläder dammsuga osv sen va det dags för att möblera om. Jag flyttade sängen och alla andra möbler, det känns som att jag har fått mycket mer utrymme. Sov även jätte bra på sängens nya plats, kändes naturligt. Men efter en lång dag med tunga möbler så va jag för trött för att fortsätta mitt lilla projekt. Så jag tänkte fortsätta nu i dag, ska även försöka på börja packandet av resväskan. Slutar oftast med att jag gör det alldeles för tidigt och att inget ligger kvar i väskan dagen innan resan, eller att det blir i sista minuten. Ingen av dom alternativen är så effektiva, så jag försöker komma på en ny strategi. Måste även försöka hinna med allt annat här hemma som måste göras innan.

XOXO LIPPSY