Okategoriserade

Provar något nytt

I dag ska jag prova något nytt, nämligen thai mat. Matlagning är inte min specialitet, men för mig räcker det att jag kan laga det jag tycker om. Så i dag fick jag inspiration från gamla resor, då jag varit väldigt mycket i Thailand. Resorna dit va på en månad åt gången, så jag har provat mina favorit rätter på många ställen & vet vilka smaker jag letar efter. I dag så ska jag för första gången laga Tom ka gai, som är en kokos soppa. Det kommer bli väldigt intressant om jag lyckas återskapa samma smak.

Så nu ska jag ta mig till affären, för att ha allt klart tills ikväll. Sen så har jag bokat in en pedikyr kl 14:00, måste ha fina mjuka fötter till resan den 13de. Tyvärr så sprack min stor tånagel förra veckan (slog i en dörr) så vi får se om dom kan göra dom snygga trotts det. Resten av veckan är redan full planerad, förutom söndag. Håll utkik för det kommer garanterat mer uppdateringar under veckan.

XOXO LIPPSY