Okategoriserade

Återförening

I dag har jag suttit och jobbat med mitt nya projekt. Sen så åkte jag in till stan och åt lunch med en gammal vän från grundskolan. Vi åt på ett café som va jätte mysigt, faktiskt aldrig varit där. Jag tog en brie & salami macka & iste med hallon. Vi hade så mycket roliga saker att prata om, vi satt faktiskt i tre timmar.

Glömde även att uppdatera er om min gårdag. Jag kom in till Uppsala, träffade familjen på Pong & vi åt buffé. Efter det så umgicks jag lite med min lilla syster, vi tog en drink. Sen åkte vi hem, vart en tidig kväll eftersom att det stänger 20:00. Vi fick sjuds hem av mamma redan 19:30, va så trött när jag kom hem. Klarar inte av att dricka två dagar i rad tydligen. Nya planer imorgon redan, så håll utkik. Försöker uppdatera er om allt.

XOXO LIPPSY