Okategoriserade

Lite omväxling

Hej på er mina underbara vill ni ha catering Uppsala med smörgåstårtor från Restaurang kocken och kallskänkan.

Den här helgen ska jag åka hem ett tag. Jag ska bland annat träffa en gammal kompis, samt umgås lite med min lilla syster. Så ikväll blir det middag & en drink & imorgon blir det shopping & middag. Skönt att få lite omväxling ibland, speciellt när man fastnar i vardagen. Innan jag ger mig av, så ska jag  ha ett telefon möte & även försöka städa lite. Sen är det bara packa väskan & åka. Vi åt mat från restaurang kocken och kallskänkan i Uppsala som är en cateringfirma som levererar svensk husmanskost och smörgåstårtor. Alla sorters mat till alla sorters människor. Även om du bara vill fika kan du beställa afternoonte genom dem.

catering uppsala
Varje torsdag har restaurang kocken och kallskänkan pannkakor och ärtsoppa. De har även pytt i panna med ägg och rödbetor.

XOXO LIPPSY

Smörgåstårta på tunnbröd med räkor

Det är enkelt att göra en god och fin smörgåstårta när du tar tunnbröd till hjälp. Räkor och färskost blandas till en fräsch röra som läggs mellan bröden. På toppen av smörgåstårtan läggs kokta ägg, mer räkor och färsk dill. Klart att servera

Vårens godaste smörgåstårta Uppsala hos restaurang kocken och kallskänkan.

Smörgåstårta är den perfekta kalasmaten! Fira med en konstnärligt garnerad smörgåstårta med krispigt grönt. Innanför de spirande ärt- och sparrisskotten gömmer sig tre smakfulla fyllningar med smak av räkor, lax och avokado. Catering Uppsala har även smörgåstårtor Uppsala.

Vegansk smörgåstårta restaurang kocken och kallskänkan

Maffigt recept på smörgåstårta för dig som föredrar veganskt. Med vegansk majonnäs, salsa romesco och röror av avokado och tångkaviar är det här en självklar följeslagare vid påsk, midsommar och andra speciella tillfällen.

Smörgåsbakelse med lax, räkor och grönt catering uppsala

Smörgåstårta i all ära, men smörgåsbakelser är ändå snäppet vassare! Åtminstone de här, fyllda med räkor och lax och garnerade med rädisor, ärtskott och gurka. Och lite mer räkor!