Okategoriserade

Vart blir nästa resa?

Hej på er mina underbara, nu va det ett tag sen jag uppdaterade er.

Jag kan börja med att berätta att en resa till solen är bokad, närmare sagt Gran Canaria. Det är dock andra veckan i februari men ändå så skönt att ha något att se fram emot. Självklart har jag gjort lite semester shopping, jag har beställt fyra bikinis & fyra klänningar. Alla va i någon sorts rosa, som ni säkert kan gissa er till. Jag provade för första gången att beställa från Shein, kollade runt på så många hemsidor innan men min storlek var slut överallt. Nu hoppas jag bara jag får beställningen inom en månad..

Jag kan även uppdatera er med min träning då det ingick i mina nyårslöften jag delade med mig av. Året började med promenader 10.000/15.000 steg om dagen, sen började jag gå till gymmet förra veckan. Min plan är att gå dit minst tre gånger i veckan, vilket jag oxå gjorde. Jag vet inte om jag berättat för er om mina matproblem, dom började i juli 2020 ungefär. Mitt problem va att jag började hata känslan efter en måltid & gjorde allt för att undvika den, vilket resulterade i att jag slutade äta. Det är mycket bättre nu, men jag måste såklart hitta en långvarig lösning på detta problem, då att tvinga sig själv att äta trotts denna känslan inte funkar. Så jag tänkte att ett kost och tränings schema är något som är värt att prova då jag verkligen hoppas på att denna känsla försvinner av sig själv med tiden.

Det var allt för just nu babes, det kommer mer så håll utkik. Här kommer en bild på hotellet..

XOXO LIPPSY