Okategoriserade

Det är okej att sätta höga krav

Va med någon som älskar dig för den du är. Någon som inte bara fins där när du lyckas, utan även när du mår som sämst. Man ska vara med någon som respekterar dina känslor & skulle göra allt för att se dig va lycklig och må bra. Det kallar jag en äkta relation, oavsett om det är vännerna, partner eller familj.

Alla du har i din omgivning påverkar dig på ett eller annat sätt, så se till att det verkligen är värt det. Jag tycker att det är helt okej att ha höga krav, speciellt när det gäller ärlighet & respekt. Utan dom två så ser jag ingen anledning till att ha en ända person kvar, i mitt liv nära mig.

Jag tillbringar mycket tid med mig själv & mina närmsta. Dom ger mig glädje & lycka i livet. Jag har två nära bästa vänner som alltid fins där för mig & älskar mig för precis den jag är. Det är så skönt att slippa bli dömd eller känna att man inte räcker till. Sånna vänner borde alla ha.

Jag är inte en person som lätt släpper in folk i mitt liv. På grund av många anledningar, saker jag gått igenom, både socialt & familje relaterat. Så jag kan säga att dom få jag har nära betyder allt för mig. Jag skulle göra allt för dom.

Ta hand om er själva i första hand finisar

XOXO LIPPSY