Okategoriserade

Nytt år & nya mål

Jag ber om ursäkt för mitt försvinnande dom senaste dagarna. Men jag ska vara ärlig med er, min nyårsafton vart allt annat än lyckad. Jag planerade verkligen allt innan, jag bokade hotell & la ner mycket tid på outfiten osv. Men det vart en stor besvikelse för mig, mer än så kan jag inte säga. Att spendera nyårsnatten själv med ångest på hotell rummet, är inte direkt ett dröm senario.

Jag fick en panikångestattack vid klockan 02.00 & behövde ta mig till hotellet så snabbt som möjligt. Min kropp kändes så svag & jag hade svårt att andas, varenda minut kändes som en timme. Har inte känt en sån stark panikångestattack förut, ja vart jätte rädd i tillfället & hade ingen trygghet.

Så efter dom omständigheterna har jag för det mesta låst in mig i mitt sovrum & gått långa promenader ca 10,00 steg. Igår gick jag 15.000 steg, jag har så många tankar i mitt huvud som jag vill undvika. Jag vill varken prata om vad som triggade igång allt & vad som hände. Jag försöker verkligen glömma. För jag orkar inget mer, jag har verkligen gett allt jag kan.

Jag är klar med att bli sårad & utnyttjad. Min till lit är helt borta, om någon ska ha en chans att komma nära mig så får den visa det med handlingar & inte ord. För ord litar jag inte alls på just nu.

Ett litet tipps till alla: Ge aldrig något ett löfte om du inte kommer hålla det.
Tillit kan byggas upp, men det är svårt & tar tid. Som alla kanske inte har.

Så lova mig nu, lova inget under några omständigheter som ni inte kan hålla.

XOXO LIPPSY