Okategoriserade

Dags att resa hem

Nu sitter jag på tåget hem, vi va nyss i Göteborg & väntade på tåget 1h 30min. Så vi passade på att äta lite mat, så klart valde jag sushi som vanligt. Det är det om något jag saknar med Stocholm.

Vad är det första jag ska göra när jag kommer hem? Eftersom det redan är nyårsafton i övermorgon, så behövs det fixas lite saker. Jag behöver bestämma mig för om jag ska köpa bubbel eller röd vin, är inte så sugen på att blanda. Men jag föredrar röd vin, men det är ju ändå bara nyår en gång om året. Sen behöver jag Packa upp resväskan så det inte blir som vanligt, att den bara står där ( tills nästa år 😂).

Aldrig kul att sitta på bussen 2h sen vänta 1h 30min för att sitta på tåget hem i 4h, jag har ju ganska tur att jag bor på Östermalm. Då dar det iaf inte så länge att ta sig från tåget hem när man väl är framme, tar ca bara 15 min.
vi hörs imorgon finisar.

Vill du även köpa kaffe online så hittar du det hos Wendelins kaffe

XOXO LIPPSY