Okategoriserade

Min kvälls rutin

Jag har den senaste tiden fått mycket utslag i ansiktet pga stress, så jag fick en kräm av läkaren på recept som jag minst ska använda i 4 veckor. Det börjar ge resultat, men om jag ska va helt ärlig så svider det ganska mycket. Eftersom den dödar bakterier & även torkar ut finnarna.

Så varje kväll tvättar jag bort sminket, antingen med en makeup handduk som jag blöter med varmt vatten eller bara en våtservett. Efter det tvättar ja ansiktet med två & vatten. Sist men inte mist tar jag den utskrivna krämen på dom röda delarna av ansiktet, när det väl torkat så tar jag min vanliga natt kräm ifrån Hollywood skin ( som oxå är emot acne)

Det är stort sätt min kvälls rutin, är ni sugna på min morgon rutin också ? Så kanske jag kan skriva det i ett annat blogg inlägg lite senare.

XOXO LIPPSY