Okategoriserade

Julafton

God jul på er mina fina, hur mår ni?

Jag håller på spelar in en jul vlogg som snart kommer upp på kanalen. Samma som förra året, såg att tröjan jag hade va samma som förra året. Det märks att jag inte har mycket rött i garderoben hehe. Vi har precis tagit lite jul bilder, kommer lägga in dom här under 👇🏽🎄

Vi har även hunnit med allt annat i dag, middag & present öppning osv. Super god mat & fina presenter. Min favorit present va ett silvrigt halsband med ett hjärta, fick även matchande armband & örhängen. Fick dom av Genri, då han tänkte att det skulle passa till min klänning på nyårsafton. Då vi firar nyår tillsammans & alla mina smycken är i guld så är det helt perfekt 🥰❄️🎁.

Men denna dag handlar inte bara om jul för mig, så jag tänkte berätta. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig, i dag är det min bästa väns födelsedag. Hon gick bort snart 3år sen. Vi skämtade alltid om hur jobbigt det va för dig att fylla år på julafton, då du inte fick presenter på två olika tillfällen som alla andra. Vi såg alltid till att träffas på morgonen eller kvällen för att fira din födelsedag samt jul tillsammans. Det ända jag har kvar av dig är alla Våra fina minnen samt några texter du skrivit om oss/mig & lite kläder. Det är saker jag inte kommer släppa taget om. För du va/är värdens bästa vän, fans inget mer jag kunde önskat utav dig.

XOXO LIPPSY