Okategoriserade

Mina nyårslöften

Jag har även suttit & gjort en vision board för 2021. Bild på den finns längre ner👇🏽

Jag vill lära mig ryska & tävla i minst en skönhetstävling samt prova på en ny dans. När jag va yngre älskade jag dans, jag gick ju på balett & dancehall mm. Jag gjorde så många aktiviteter som ni aldrig skulle kunna tro att jag ens har provat. Jag saknar den biten, allt detta påverkades när jag bröt mitt ben.. Jag kunde inte utföra många av dessa aktiviteter längre & tappade motivationen helt. Så det är också ett av mina stora mål det kommande året. Samt att allt ska handla om mig & ingen annan, min karriär & min framgång. Jag ska helt enkelt bara prioritera mig själv först innan någon annan.

Tro mig jag har försökt gett mitt allt till personer som inte uppskatta det. Det är därför mitt mående har påverkats, jag har gjort mitt bästa & lagt ner all min tid för att sedan se hur dom här personerna sviker mig om & om igen. Vart är dom när jag behöver dom som mest ? När jag ser glad ut men egentligen bara vill gråta, hur kan dom inte se det ? Jag håller mitt leende på hela tiden så jag slipper dela med mig, så jag slipper bli sårad på nytt. Nu mera håller jag alla på avstånd för att jag inte kan tillåta någon att trycka ner mig.

Jag drömmer om att hitta någon som inte dömmer mig för den jag är, som inte får mig att bli osäker på mig själv. Som låter mig må bra & inte triggar mina tidigare trauman med åsikt. Jag kan inte ha någon i min närhet som försöker sätta stop för mina drömmar men istället försöker motivera mig till det jag inte tror är möjligt ( till att nå dom). Någon som skulle göra allt för att se mig må bra, någon som vill lösa saker istället för att lämna. För mig är lokalitet & respekt det viktigaste i förhållanden, oavsett om det är vänskap, familj eller kärlek.

XOXO LIPPS