Okategoriserade

Sunday

Hejsan mina underbara!

I dag har det verkligen varit en mysig hemma dag, då vi bara legat i soffan druckit te & kollat massa filmer. Jag slingade  även Genris hår i dag, det vart en fin färg. Men vi funderar på att bleka hela håret nu när vi ändå håller på….

Imorgon så ska jag till Lena, Genris syster. Vi ska dricka lite vin & hon ska lära mig mer ryska. Blir nog även massa te & filmer vi inte kollar på, för vi pratar så mycket hehe.

Jag har redan varit här 4a dagar, tiden går så snabbt. Jag har nästan hunnit träffat hela familjen, resten ser man väll på julafton. Längtar verkligen dit, även om dagarna innan är dom som man ska ta vara på. Dom är så himla mysiga, älskar att dricka glögg & äta ryskt godis.

Nu ska jag faktiskt sova, lovar att jag kommer med ett lite mer intressantare inlägg imorgon.

XOXO LIPPSY