Inlägg

Egenföretagare, hos företagarna

– Sponsrat inlägg i samarbete med företagarna.se –

Förverkliga drömmen med företagarna

Hej på er mina underbara, i dag tänkte jag prata om en viktig sak. Att förverkliga drömmen att vara egen företagare, jag förstår att det kan verka svårt & krångligt att bli egenföretagare. Även att det finns en osäkerhet med att jobba helt själv. Men med hjälp av företagarna.se, så är det mycket lättare att jobba som egenföretagare. Dom hjälper dig med kunskap & praktiskt hjälp, samt nätverk.

Dom ger även råd & stöd till företagare i Corona krisen, det finns handböcker som, arbetsgivarhandboken. Med kunskap om att just driva ett eget företag. Mallar & blanketter finns även att kolla på hos deras egna hemsida företagarna.se

Helt enkelt, så hjälper dom dig att få dom bästa förutsättningarna, för att just ditt företag ska bli framgångsrikt. Dom är även störst i Sverige inom företagsorganisation. Vilket ger deras medlemmar förmåner genom kunskapen och ett nätverk av andra personer inom samma bransch.

Starta företag inom skönhetsbranschen

Jag har länge drömt om att  skaffa ett eget företag, inom makeup & extensions samt mitt modellande. Där jag kan ha friheten att jobba för mig själv, välja mina egna tider & rutiner. Men jag har allt för många frågor runt om kring som stoppar mig från att ens sätta igång. Till exempel, hur gör man med skatten? Hur ska man bygga upp ett nätverk från grunden? Det finns så många frågor från min sida. Men nu när jag nyligen upptäckte denna sida, så fick jag tillbaka inspirationen och viljan att starta eget. Så nu är det bara för mig att boka ett möte med dom, för att få all hjälp jag behöver.

Äntligen kan jag få svar på alla mina oändliga frågor runt omkring. Det ska bli så kul att bara kunna fokusera på det roliga med att ha eget företag & slippa oroa sig om allt det andra runt omkring så som, höga avgifter & regelkrångel. Att bli medlem hos dom är något så positivt för ditt företag, då dom lyfter alla tunga & jobbiga problem från dina axlar. Det ska va kul & enkelt att vara egenföretagare, och nu fins faktiskt den möjligheten. Jag tror verkligen inte att det kan bli bättre.

Eftersom detta är ett viktigt ämne för mig & även för er som behöver någon som hjälper er med det tunga i att va egenföretagare. Så kände jag mig tvungen att dela med mig av denna information.

Det är bättre att ta tag i sina drömmar så fort som möjligt, så dom kan växa tillsammans med dig. Så vad är bättre än att få stöd och hjälp med att komma igång? Företagarna.se