Okategoriserade

Mina vardags rutiner

Hej på er mina fina, hur mår ni?

Jag har haft det väldigt stressigt dom senaste tre veckorna, sen jag flytta hit till Stocholm. Jag har planerat in varenda minut av dagen & även råkat fortsätta under natten.. Det finns verkligen så mycket saker jag vill göra.

När jag har tänkt på det här  lite noggrannare så förstår jag min baktanke.  Jag klarar inte av att stänga av min hjärna, så jag försöker hålla mig sysselsatt 24/7. Men med det påverkar även min sömn väldigt mycket, eftersom jag sitter och skriver det här inlägget klockan ett på natten. Jag kan inte stänga av min hjärna när det behövs. Jag är väldigt trött, då ja somnat vid 3 och vaknat vid 5. Jag har sovit mellan 2-5 timmar varje natt, inte konstig att jag är trött. Det har även påverkat mitt yttre, då jag fått massa finnar & utslag i ansiktet pga all stress som jag utsätter mig för. Egentligen borde jag njuta av alla roliga saker jag gör, eftersom det är saker jag vanligtvis älskar. Jag behöver bara komma på ett sätt att få min sömn att funka, men jag är rädd…

Jag är rädd för min egen hjärna, jag försöker hålla negativitet & dåliga tankar borta. Jag övertänker allt väldigt ofta & det kan få mig att må rätt dåligt. Det fins väldigt få personer runt omkring mig som kan påverka mig negativt, men det fins fortfarande några. Jag vill verkligen inte utsätta mig för det längre. Jag vill inte tillåta någon att ha den positionen att få mig må dåligt. Så jag sitter redan nu & skriver på mina nyårs löften..

(Dom kommer jag dela med mig av i ett annat inlägg) Men det jag ville få sagt var, att jag verkligen jobbar på att må bra. Jag är mycket starkare nu än för bara några månader sen, då jag va helt förvirrad & inte hade någon aning om vad jag skulle göra med mitt liv. Även om jag inte mår bäst nu, så jobbar jag på det. Eftersom jag vet va mina problem är.

Jag bryr mig alldeles för mycket om människor som inte ger något tillbaka känslomässigt. Jag har varit med om så mycket saker som jag aldrig kommer kunna glömma & i bland blir det bara för mycket. Men det är något jag bara måste acceptera. Det fins inget som kan göra något åt det nu, det ända jag kan göra är att berätta det för er & va öppen om det som har hänt så ni kan förstå mig. Jag är så trött på att ljuga & säga att jag mår bra, låssats som ingenting har hänt..

2021 kommer bli ett år med nya mål & framförallt bättre mående. Det är nummer ett på min lista, att bara fokusera & satsa på mig själv.

Det var allt för ikväll, skulle kunna skriva flera sidor till men jag borde börja nu med att försöka ta tag i min sömn.

XOXO LIPPSY