Okategoriserade

Sleep over

Hej finisar, hur mår ni!?

Min gårdag va jätte härlig, jag va hemma den största delen av dagen. Senare gick jag ut för att träffa en vän & hjälpa henne julhandla, men det slutade med att vi åt en jätte god middag tillsammans. Sen i en av affärerna så sprang jag på en kill kompis som jag inte träffat på ett tag, så han bjöd in mig att komma förbi hans jobb på monkey bar. Så jag åkte dit efter middagen & tog en drink, fick lära känna några nya personer. Då jag va där själv & han jobbade så fick jag sitta med hans vänner & vi hade jätte kul.

Men jag va inte där mer än en timme, eftersom jag skulle till Felicia för en sleep over som vi hade planerat sen länge tillbaks. Vi hade det super mysigt, vi gjorde löjrom chips. Med smetana (rysk gräddfil) Kaviar & röd lök. Det vart super gott. Sen somnade vi till en film.

Nu sitter jag på hennes jobb & äter lunch, sen ska jag tillbaka in till stan. Måste ringa lite samtal & jobba lite hemifrån med olika grejer. Försökte spela in en vlogg, så vi får se om det kommer upp snart

XOXO LIPPSY