Okategoriserade

Jul känsla

Hej, hur mår ni?

Jag har haft en fantastisk dag. Först så tog jag en promenad till T-centralen, för lite jul shopping. Jag hittade massa roliga saker, bland annat jul papper. Så sen jag kom hem, har jag suttit & pysslat med lite julklappar. Jag är nästan klar med alla, jag behöver bara slå in två till, sen är jag helt klar inför jul. Det ända jag tänkte försöka mig på att göra är julgodis som knäck & kakor. Det kommer bli ett super mysigt projekt, så här under tänkte ja dela med mig av lite inspiration till julklapps in slagning. Så får ni se hur mina julklappar ser ut, ni kommer även få se mina julkort när jag är helt klar med dom. Samt julgodiset mm

Jag tycker det är så himla mysigt med jul, det är en av mina absolut favorit högtider. Inte bara själva julafton, utan hela jul känslan innan. Musiken, maten & allt pynt som man ser runt omkring.

Hoppas ni får en fantastisk kväll.

XOXO LIPPSY