Inlägg

Sugen på botox?

Sponsrat annonsinlägg

Visste du att botox uppfanns redan 1897? Då ansåg man det vara ett rent gift och använde det inte alls som idag.

Sedan på 1950-talet upptäcktes det att man kunde använda botox för att lindra ofrivilliga spasmer i ben, hals och ögon. Det som händer är nämligen att när man sprutar in botox så slutar den behandlade nerven att skicka signaler till musklerna. På så vis förhindras exempelvis spasmer.

Idag har man utökat användningsområdet. Men förekomsten av medicinsk behandling existerar fortfarande parallellt med den mer estetiska behandlingen vi kanske främst förknippar med botox. Bland annat kan man använda botox för att mota bort spänningshuvudvärk och migrän som man får av spända käkar och dyl.

Gällande det estetiska så finns det nu så himla mycket man kan göra med injektioner som botox och fillers.

Det är nästan så du kan forma om hela ditt ansikte, och det fina med det hela är att botox försvinner efter ett tag, därför behöver du inte oroa dig på samma sätt som om du lägger dig under kniven.

Clinic N. Vy är en skönhetsklinik i Malmö som är inriktade på hållbar skönhet. Deras syfte och ledord är kundens behov och önskemål. Att göra det som kunden önskar utan att kunden kanske själv kan förmedla det helt är N.VYs specialitet! Många kunder vet till exempel vad de vill framhäva eller förminska men inte hur man ska tänka, det vet specialisterna hos N.VY.