Okategoriserade

Kreativitet

Hej på er mina fina, just nu sitter jag på tunnelbanan hem. I dag har jag prov jobbat & det kändes jätte bra, att få tillbaka lite rutiner. Till lunch vart det poke Bowl med lax, en av mina personliga favoriter. Känns verkligen som denna dagen gått jätte bra.

Innan jag kommer hem så måste jag hitta en affär som säljer Aftonbladet extra, det fins nämligen en bild från det senaste eventet. Det var när jag och Genri klädde ut oss till Harley Quinn & Jokern, från suicide squad filmen. Jag tycker det är så kul att spara sånt, så man kan kolla tillbaka till saker man gjort. Älskar att hålla på med pyssel, sätta in bilder & dekorera. Det blir så fina minnen. Då har jag ett uppdrag i den kommande veckan, jag måste nämligen köpa foto papper till skrivaren. Så jag kan fortsätta med mitt projekt.

När jag kommer hem ska jag fortsätta pyssla med julkorten, jag började med dom igår & satt hela kvällen. Ännu ett pågående projekt innan jul.

XOXO LIPPSY