Okategoriserade

Arbetsintervju & Flytt

Hej mina fina, hur mår ni? Min dag har varit väldigt lugnt pga gårdagens lila firande.

Jag var på en arbetsintervju igår, jag ska redan börja prov jobba på lördag. Ser fram emot det, ska bli jätte kul. Det är på en sushi restaurang som heter Kato i Liljeholmen. Efter möte så åkte ja in mot Östermalm, för att träffa en gammal bekant. Vi åt på en jätte mysig liten restaurang, jag tog en chèvre sallad med valnötter. Det va super gott, efter det så delade vi på en flaska bubbel & några vodka shots hemma medans vi åt lite delikatesser. Tyvärr så mår man som man förtjänar dagen efter, så i dag har jag mesta dels legat i soffan & druckit vatten.

Men snart så ska jag sätta på mig tåget till Uppsala, jag ska nämligen på ett möte klockan 5. Sen ska jag bara hem & packa ihop mina saker, då det äntligen är dags för mig att flytta till Stockholm imorgon. Man måste alltid utsätta sig för nya situationen & miljöer för att lära sig något nytt. Så ska bli jätte spännande & se hur framtiden kommer att bli.

XOXO LIPPSY