Okategoriserade

Musik video inspelning

Hej mina underbara, redan igår åkte jag till Stockholm för att spela in en musik video. Vi höll på från klockan 12:00 till 21:00, efter det åkte jag till min vän som bor i Stockholm för en mysig sleepover.

Vart en tidig morgon även  i dag, då vi fortsatte med musik videon. så i dag har vi spelat in från klockan 10:00 till kl 17:00, två långa dagar! Men jag tror det vart jätte bra, ser fram emot publiceringen av videon. Jag kan tyvärr inte avslöja något just nu, så ni får vänta tills januari. Då den antagligen släpps.

innan vi avslutar det här inlägget så vill jag berätta en till grej för er. Nu på fredag ska jag spela in ännu en musik video. Det kommer bli jätte kul faktiskt, då det är en artist jag jobbat med förut. Kommer kunna dela lite mer angående den efter fredag. Så håll utkik här på bloggen för mer uppdateringar.

XOXO LIPPSY