Inlägg

Visst är du också sugen på att mysa ihop dig framför en öppen brasa?

Sponsrat inlägg

September, oktober, november. Vackra och mörka höstmånader.

Jag tycker verkligen att man känner av mörkret nu. Det blir mörkt så himla tidigt. Och vi vet ju att det är såhär det är i Sverige nu ett bra tag framöver. Så det gäller verkligen att ljusa upp sin egen tillvaro.

Det kan vara med god mat, fika, träning, tv-serier eller vad som helst.

Tända ljus är ju alltid ett säkert kort för att få det trevligt i hemmet. Att investera i en brasa är ju deeeefinitivt ett sätt att få det trevligare i hemmet.

Keddy har världens finaste braskaminer, kakelugnar, öppna spisar och kaminer.

Jag tycker att deras kakelugnar är otroliga. Tänk dig att ha en öppen spis som ser ut som en gammal kakelugn men som har alla moderna funktioner som en schysst skorsten som inte släpper ut en massa rök till exempel.

Keddys kakelugnar har en verkningsgrad på 86%, det är ett av de högsta som någonsin har uppmäts. Att du får ordentligt med kvalitet för dina pengar råder det ingen tvekan om. Deras kakelugnar har låga utsläpp och klarar miljökraven med god marginal.

Om kakelugnar inte är vad som passar in hemma hos dig så finns det massvis av andra värmekällor. Till exempel kan du installera en mer modernt utformad braskamin i ditt vardagsrum (eller vart du vill för den delen).

De är gjorda i gediget gjutjärn och sprider enormt med värme i ditt hem. Oftast hänger värmen kvar långt efter att elden har slocknat och du kan njuta av att få ditt hem uppvärmt för småslantar när du använder dig utav braskaminer eller kakelugnar.

Ett hett tips är att använda sig utav någon form av fläkt att ställa på braskaminen som då gör att värmen distribueras mer jämnt över hushållet än om det “bara” är braskaminen själv som ska få ut värmen.