Okategoriserade

Açaí Bowl

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott.

Jag har inte fått mycket sömn inatt. Jag hade väldigt svårt att somna fast jag var väldigt trött, men så kan det va ibland. Jag tänkte dela med mig utav några av alla fördelar med min favorit frukost. Nämligen Açaí Bowl, bjuder även på några smaskiga bilder här under 👇🏽

förutom att açaí är väldigt gott så fins det många fördelar, så som antioxidanter . Det fins 6 gånger så mycket mer antioxidanter än i ett blåbär. Bären är fyllda av järn, kalium, magnesium, kalcium & omega 9 fettsyror.

Man får mer energi i vardagen och även många mer fördelar som att det förstärker immunförsvaret och sänker kolesterol halten. Bra för synen & stärker naglar och hår. Man kan äta den som den är eller med topping tsm frukt eller müsli. Jag valde att toppa med olika frukter (har massa frysta frukter hemma, så det är bara att Tina upp dom kvällen innan) Jag personligen kan inte se felet med denna frukosten 🤗

XOXO LIPPSY