Inlägg

Söker du bostad?

Söker du ny bostad? Att ta sig in på bostadsmarknaden är sällan ett enkelt uppdrag. I många städer och på många orter är det nästintill omöjligt att få ett förstahandskontrakt på en hyresrätt. I många fall får du istället hyra en lägenhet med ett andrahandskontrakt. Det är inte alltid önskvärt men brukar i flera fall vara betydligt enklare.

Om du lyckas knipa en bra bostad med ett andrahandskontrakt så är det viktigt att du och uthyraren skriver ett ordentligt kontrakt så att ni båda vet vad som gäller och kan känna er trygga med varandra.

Hos hyresmäklaren.se kan du hitta flera tusentals olika lägenheter som är ute till uthyrning just nu. Det finns i dagsläget till exempel över 1400 lediga lägenheter i Stockholm att ansöka om via hyresmäklaren.se

Självklart kan du även söka lägenheter på andra ställen i landet än i Stockholm. Majoriteten av städer och även en hel del mindre orter finns med på deras hemsida. Du kan snabbt och enkelt navigera dig omkring på hemsidan och hitta en lägenhet som passar just dig. Om din ort eller stad inte kommer upp på förstasidan så finns ett smidigt sökfält där du skriver in namnet och vips så kommer det upp eventuella objekt att hyra.

Det är viktigt att du är aktiv i ditt sökande då många lägenheter snabbt får många ansökningar och kan hyras ut omgående till rätt personer.

Om du registrerar dig hos hyresmäklaren.se så kommer du att få ett mail varje gång en bostad med dina kriterier publiceras. På så vis blir det betydligt enklare för dig att bevaka bostäder som passar dig och dina preferenser. Bara idag har det kommit in flera hundra nya bostäder att hyra i landet. I snitt tar det fem dagar för en lägenhet att bli uthyrd via hyresmäklaren.se så det gäller att vara aktiv i sitt letande om man inte vill  bli utan.