Inlägg

Dags för ny spis?

Hör du till en av dem som drömmer om ett stort kök att kunna laga rejäla familjemåltider i? Eller tycker du kanske om att laga små fina middagar till dig själv? Att laga mat till dig och din partner är kanske vad du föredrar?

Oavsett hur många eller få du vill laga mat till så vet alla som har ett matintresse att saker och ting blir både enklare och roligare att laga om man har en schysst spis.

Hos italianbrands.se kan du hitta hur många fina spisar som helst! Märket har tillverkat spisar i en fabrik utanför Venedig ända sedan 1952. Den italienska stilen och även flirtigheten med 50-talet syns tydligt på flera av deras mest populära modeller.

Spisarna tillverkades till en början främst till restaurangkök. Ju mer folks matintresse ökade desto mer rimligt blev det att utöka produktionen av spisar till att bli tillgängliga även för hemmen.

Spisarna finns tillgängliga i flera olika storlekar och är därför enkla att anpassa till just ditt hem. En viktig sak att poängtera är att varje spis är handgjord i fabriken och att varje spis därför faktiskt är just helt unik!

Jag tycker att man blir inspirerad till att laga traditionella italienska maträtter när man ser spisarna, håller du inte med?

Här kommer ett recept på klassisk bruschetta att prova i helgen, så får du in lite italienska smaker i hemmet redan nu. Receptet kommer från koket.se

4 portioner

  • 4 skivor vitt lantbröd
  • 1 rödlök
  • 4 tomater
  • 2 klyfta vitlök
  • 1 kruka färsk basilika
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk svartpeppar, grovmalen

Gör så här

  1. Lägg fram tomaterna i god tid så att de hinner bli rumsvarma. Finhacka tomaterna och 3/4 av basilikan. Spar några vackra blad till dekoration. Blanda ner vitlök, basilika och olja. Krydda med salt och svartpeppar.
  2. Rosta eller grilla brödet. Det kan också rostas i ugn, 275°. Lägg tomatblandningen direkt på brödet. Garnera med basilikablad. Mal över svartpeppar.