Okategoriserade

En oförglömlig kväll

Hej mina finisar, nu tänkte ja dela med mig av eventet som jag skrev om tidigare.

Det vart en väldigt lång men helt fantastisk dag. Efter mycket förberedelser & väldigt många sminkningar ( jag sminkade mig & Genri men även stylisten & han som hade eventet). Peter Englund sydde en helt ny kostym till mig & den vart så bra, jag kunde inte ha blivit mer nöjd, Den var över alla förväntningar. Eftersom vi böt karaktärerna i sista minut så är ni säkert nyfikna på att se hur det vart?

Jag & Genri Teivald va Harley Quinn & The joker från filmen Suicide squad. Det är en av mina favorit filmer då jag alltid älskat jokern & Harley’s kärleks historia genom filmen. I filmen kan ni se att Harley oftast har ett baseboll trä, vet ni varför?

Det är nämligen så att jokern dödade en person med ett basebollträ i början av filmen, så Harley dödar alla med basebollträt som en kärleks förklaring till sin joker.

Ni måste se våran TikTok från kvällen, den va en av mina favoriter. Jag heter Lippsy även på TikTok, så glöm inte att kolla in den om ni har tid.

Miljön va super cool & passade perfekt, så jag tänkte dela med mig av bilderna här under 👇🏽 jag kan verkligen rekommendera att ni besöker the escape society som ligger på kaptensgatan 13 Östermalm i Stockholm. Om ni vill göra ngt riktigt kul ⭐️

 

XOXO LIPPSY