Okategoriserade

Vilken är eran favorit?

Hej på er mina fina,  just nu sitter jag på tåget mot Stockholm. Jag ska fixa lite saker inför ikväll, ska även försöka hinna möta upp en vän. Ikväll är det nämligen ett event för öppningen av escape room, temat på kvällen är film. Så man ska klä upp sig som en film karaktär, kan ni gissa van jag ska va? Jag böjd nämligen med mig Genri som min +1 för att jag tänkte att det skulle bli en bättre helhet på utklädande om man var ett par. Den första idén va ”the great Gatsby” eller “wolf of Wall Street” med Leonardo dicaprio & Margot Robbie. I sista minuten vart det dock ändrade planer när vi träffade våran stylist Peter Englund, kommer inte avslöja karaktärerna än. Ni kommer få ett inlägg med bilder om kvällen imorgon. Hoppas ni ser fram emot det lika mycket som vi.

XOXO LIPPSY