Okategoriserade

ATT SLÄPPA TAGET

Hej på er mina fina, i dag har jag varit trött hela dagen & kanske inte mått så bra. Ibland fins det flera anledningar till varför man har sånna dagar. Jag tror att den största källan till att man lider är ett förnekande av verkligheten. Man måste lära sig släppa taget om det som inte längre kan stödja dig. Men det är väldigt svårt, jag önskar ibland att det va lättare. Jag har försökt allt & just nu så lyckas jag inte gå vidare. Jag har läst, kollat på videor och försökt förstå mig på vad det krävs, utan att komma vidare. Jag försökte till och med tänka på annat genom att resa utomlands och ta en paus från Sverige och alla minnen, jag va utomlands i en månad. Men tyvärr så hjälpte det inte. När jag kom hem till Sverige kände jag att det gått för långt & jag bokade ett läkarbesök, jag fick ny medicin utskriven & det har förändrat min vardag positivt. Men jag har insätt att jag behöver förlåta vissa personer och släppa taget för att kunna gå vidare helt. Jag behöver bara hitta ett sätt att göra det på.

XOXO LIPPSY