Inlägg

Munskydd, ja eller nej?

Nu kommer den andra vågen av Covid-19 och det är upp till varje enskild individ att ta sitt ansvar. Rör dig inte ute bland folk om du inte måste, stanna hemma vid minsta förkylningssymtom, tvätta händerna oftare än vanligt, hosta och nys i armvecket och så vidare. Det här är “restriktioner” som vi alla redan känner till.

Men visst är det svårt att fortsätta hålla ut! Ibland vill man bara få röra sig kring andra människor. Det är inte rekommenderat att göra det men ibland måste man kanske ändå handla någonting.

Vid sånna tillfällen kan det vara en väldigt bra idé att ha ett litet förråd med munskydd hemma att använda när man går utanför dörren.

Munskydd skyddar främst din omgivning mot dina eventuella bakterier. Om du exempelvis nyser så finns det massvis med små bakterier i din nysning som kan utvecklas till en sjukdom hos någon annan helt utan att du vet om det.

Om du däremot bär munskydd så kan du förhindra att du sprider bakterier vidare. Dessa munskydd är godkända av läkemedelsverket och får användas både inom vården och av privatpersoner. De är dessutom prisvärda, kommer i storpack och skyddar mot mikroorganismer i utandningsluften. Beställ idag för omgående leverans.