Okategoriserade

SPONTANITET

Hej på er mina underbara, hur mår ni?

Kan ni gissa vad jag precis gjorde? Jag bokade nämligen en tågbiljett, inte till Stocholm utan en hemlig destination. Köpte även bara dit resan så hemresan får också bli lika spontan. Jag åker den 17de mer än så kan jag inte avslöja än.

Jag ska strax iväg till gymmet, tänkte prova en annan anläggning än den vanliga  Jag tränar just nu på 24/7  pga av deras öppettider och att dom har anläggningar överallt. Jag tänkte använda mina nya tränings kläder från Gavelo, kan lägga in bild här under. Nu när jag ändå är på väg ut så tänkte jag även kolla efter ett par nya byxor, då jag slitit ut alla mina svarta byxor tidigare när jag jobbade på resturang. Har faktiskt letat, men har svårt för att hitta just byxor. Innan använde jag bara Freddy byxor och då var det ju ganska lätt att hitta både  rätt storlek och passform. Så önska mig lycka till

XOXO LIPPSY