Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

LUNCH DATE

Efter eventet i måndags så åkte vi hem till Josefin och beställde hem middag. Men eftersom vi var sjukt trötta så somnade nästan på en gång. Vi vaknade klockan 9 imorse Eftersom att Josefin skulle på ett möte, Efter mötet så gick vi till Affären för att köpa frukost. När vi väl Var klara i affären så var ju sjukt sugna på våfflor, Så efter frukosten så tog vi en liten Road Trip till mall Scandinavia för att besöka Choco mania. Efter det tog jag faktiskt tåget hem till Uppsala för att vila lite & jobba med bloggen

1 comment / Add your comment below

  1. You can definitely see your expertise in the article you
    write. The world hopes for more passionate writers such as you who
    aren’t afraid to mention how they believe.
    Always go after your heart.

Lämna ett svar

Till startsidan